Φιλικό στις 12/9, σέντρα Πρωταθλήματος στις 25-26/9

Επιστροφή στη δράση για τον Σπάρτακο Γουδιού, που θα δώσει το πρώτο και μοναδικό φιλικό του την Κυριακή 12/9, πιθανότατα με τον Απόλλωνα Καισαριανής. Έχουμε ζητήσει να παίξουμε στις 19:00 στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου(Πειραιώς & Χαμοστέρνας) και αναμένουμε επιβεβαίωση εντός της εβδομάδας. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 25-26/9, όπου θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας.

Στη σημερινή συνέλευση(30/8) της Ένωσης, μαζί με τους εκπροσώπους του συλλόγου, Χρήστο Πολύδωρο και Χασάπη Σωτήρη, έδωσαν το παρών και ο πρόεδρος, Γιάννης Πολύδωρος και το τακτικό μέλος, Δημήτρης Κατώπης. 

Εκεί ενημερώθηκαν για τις ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων, για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής φιλικών, διάφορα διαδικαστικά των αγώνων και φυσικά για τα μέτρα προστασίας κατά του Covid.

👉Χωρίς οι οδηγίες να είναι σαφείς και ξεκάθαρες, ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Πλουσής, ανέφερε ότι θα ισχύσουν οι εισηγήσεις της Πολιτείας, μη μπορώντας να ακολουθήσει διαφορετική γραμμή. Ωστόσο, το άφησε πολύ στο "φλου", γεγονός που μας προϊδεάζει ότι δύσκολα θα υπάξουν ενταντικοί έλεγχοι και αυστηρά μέτρα.

👉Ακόμη, σε ερώτηση του Χασάπη Σωτήρη για το δικαίωμα παίκτη να αγωνίζεται σε δύο ομάδες, ο πρόεδρος της Ένωσης έκανε ξεκάθαρο ό,τι ίσχυε και πέρυσι. Δηλαδή, κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να αγωνίζεται σε δύο ομάδες αρκεί να μετέχουν σε διαφορετική κατηγορία. 

👉Τέλος, έγινε και μία πρόταση από τον επικεφαλής των διαιτητών, ώστε κάθε ομάδα να έχει δικαίωμα να ξαναβάλει έναν παίκτη στον αγώνα ο οποίος έχει ήδη βγει αλλαγή μια φορά. Το σκεπτικό της πρότασης εξυπηρετεί κυρίως τις ομάδες με πολύ περιορισμένο ρόστερ, που κατεβαίνουν στα ματς με 11-12 παίκτες. Βέβαια, ακόμη και στη δική μας περίπτωση μπορεί να βοηθήσει, καθώς είμαστε μια ομάδα, η οποία πραγματοποιεί από το ημίχρονο σχεδόν όλες τις αλλαγές της, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος ποδοσφαιριστής τραυματιστεί στο δεύτερο μέρος, αφήνει αυτομάτως την ομάδα με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, το παραπάνω αποτελεί πρόταση και όχι απόφαση, την οποία θα συζητήσουν οι ομάδες και σε συνδυασμό με την Ένωση θα καταλήξουν το επόμενο διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια